» Palaute

Historiaprojekti
Katso lisštietoja historiaprojektin kuvaus -sivulta
  virtualpilots.fi
In English 
 | torstai, 04.03.2021 
 Artikkelit» Kirjaudu sisään 

Kotisivu | Artikkelit | lento_ohjeet

lento_ohjeet
Ilmataistelukielen lyhenteet
Jukka O. Kauppinen aka Grendel
2006-03-27
Uusi pilotti törmää usein wanhojen lentäjägurujen salakieleen, josta tavallinen tallaaja ei ota tolkkua. Salakieli nojaa pääasiassa englannin kieleen. Käytetty termistö vaihtelee hieman simulaattoreittain, mutta artikkeliin on koottu tärkeimpiä suomalaislentäjien slangiin vakiutuneita termejä, joiden avulla kommukaatio onlinessa selkeytyy ja helpottuu.

  Lue koko artikkeli
IN PURSUIT - A Pilot’s Guide to Online Air Combat
Johan "BMBM" Kylander
2006-03-27
In Pursuit on ruotsalaisen virtuaalilentäjäveljen BMBM:n, Johan Kylanderin, kirjoittama teos, jossa kerrotaan online-lentämisessä tarvittavia alkeita kuin myös edistyneitä taktiikoita. Teoksessa selvitetään aluksi esimerkiksi erilaisten ilmataistelutaktiikoiden perusteita ja käytäntöjä, kuin myös termistöä. Lentäjälle neuvotaan erilaisten perusmanööverien merkitys ja suoritus kuvien ja kaavioiden avulla. Merkittävää huomiota kiinnitetään myös onlinessa tärkeisiin asioihin, kuten tilanteenhallintaan, ympäristön tarkkailuun ja ryhmätyöhön.
  See full article
Falcon 4.0 Allied Force – moninpelaajan checklista FAQ
Oddsock
2006-01-10
Tämä FAQ-tietopaketti koskee peliä Falcon 4.0: Allied Force, joka on 2005 julkaistu laaja myös onlinessa pelattava suihkukonesimulaatio. FAQ neuvoo kuinka F4AF:ää pääsee lentämään onlinessa toisten kanssa.
  Lue koko artikkeli
Aces High torpedo and rocket guide
zxs
2004-02-21
Sea is vast. Ships are small. You can not expect to hit a ship by simply throwing your weapons in the general direction of the enemy. Anything but about one vector will give you a miss. This guide shows you how to use torpedoes and rockets in Aces High simulator.
  See full article
Skenaariotaktiikat - kuinka osallistut menestyksellisesti historiallisiin skenaarioihin
Jukka O. Kauppinen aka Grendel
2003-09-07
Kuinka osallistut menestyksellisesti EMC:n ja muihin historiallisiin skenaarioihin

Tämä on pyrkimys kirjoittaa "skenaariolentämisen aapinen", uusille ja vanhemmillekin piloteille opastus kuinka historiallisissa skenaarioissa pitäisi ajaa. Aiheestahan ei ole pidetty sen kummempaa koulua tai neuvoja, on vain lennetty, homma on hioutunut ja uudemmat pilotit sitten oppivat hiljakseen kantapään kautta miten homma toimii.

Ohjeet toimivat jokaisessa lentosimulaattorissa ja kaikissa historiallisissa taisteluissa, vaikka keskustelukanavista ja muutamista detaljeista puhuttaessa keskitytään WarBirds-simulaattoriin,
  Lue koko artikkeli
Dive bombing how-to - rynnäkköpommitusopas
Jukka O. Kauppinen aka Grendel
2003-05-18
Tämä artikkeli opastaa lukijaa rynnäkköpommituksen alkeisiin lentosimulaattoreissa. Osumispisteiden, kulman ja koneen nopeuden huomioimalla sekä harjoittelemalla oppii nopeasti taitavaksi liukupommittajaksi.

  See full article