» Palaute
Historiaprojekti
Katso lisätietoja historiaprojektin kuvaus -sivulta
  virtualpilots.fi
In English 
 | maanantai, 20.09.2021
 Ohjeet» Kirjaudu sisään 

Kotisivu | Ohjeet | il2palvelimet.html

IL-2 Sturmovik 1946 -palvelin

Virtuaalilentäjät ylläpitää suomalaisille online-lentäjille tarkoitettua IL-2 Sturmovik: 1946 –moninpelipalvelinta. Palvelimella voi lentää hyvät asetukset ja nopean yhteyden omaavalla palvelimella muiden suomalaisten kera. Palvelin vaatii IL2: 1946 -simulaattorin.

Palvelimilla lennetään myös suomalaisille suunnattuja historiallisia skenaarioita, joista lisätietoja IL2-keskusteluryhmässä.

Palvelimelle pääsee Hyperlobby-ohjelman kautta. Palvelin näkyy Hyperlobbyssä nimellä "FinskaViken1". Löydät palvelimen helpoimmin ohjelman oikeanpuoleisimman "IN GAME" -valikon alareunasta. Klikkaamalla palvelimen nimeä vasemmalla napilla aukeaa valikko, jonka kautta voit katsoa palvelimen tiedot, pelaajamäärät ja liittyä mukaan lentoon.

VP-palvelin kannattaa lisätä Hyperlobbyssä "friends" listaan. Tällöin se näkyy aina ohjelman vasemmassa reunassa olevassa "GAMES IN PROGRESS" -listassa. Lisäksi palvelin maalautuu eriväriseksi, joten se erottuu helpommin.

Suora osoitte palvelimelle:

  • ts3.virtualpilots.fi
Suoraa osoitetta voi käyttää liittymiseen silloin, kun esimerkiksi Hyperlobby on nurin.

Teamspeak-serverillä on kaikille avoimet kanavat IL-2-serveripelaajia varten.

Palvelimen asetukset:

Virtuaalilentäjien palvelimen asetukset ovat vaikeat, "hardcoret". Eli lentäminen sillä on toteutettu niin realistisesti kuin mahdollista. Asetuksia voidaan muuttaa tarpeen mukaan ja kokeilla eri yhdistelmiä, mutta "apupyöriä" palvelimelle ei asenneta.

  • FinskaViken1-palvelin: kartta Suomenlahti / Kymi (1939-1943) tai itäinen Suomenlahti/Karjalan Kannas (1944)
  • Tällä hetkellä päällä ovat speedbar (nopeus, korkeus, kompassi -hud) sekä omanpuolulaisten ikonit kahden kilometrin etäisyydelle (2 km konetyyypi, 1.5 km nimi ja väri, 0.5km range).
  • Padlock, vihollisen ikonit, gps ja muut helpotukset on kytketty pois.
Lataa/tallenna Suomenlahti / Kymi -kartta navigoinnin helpottamiseksi.

IL-2-palvelimen kehitystyöstä, muutoksista ja uutisista saa tuoreimmat tiedot IL2-keskusteluryhmästä.

Yhdistyksen peliserveritoimikunta toivottaa myös kaikki halukkaat tehtäväntekijät tervetulleiksi ottamaan osaa palvelimella pyörivien tehtävien tekoon. Tekemällä tehtäviä voit parhaiten vaikuttaa siihen, mihin suuntaan haluat servereiden kehittyvän! Halukkaita tehtäväntekijöitä kehoitetaan ottamaan yhteyttä IL-2-uutisryhmän kautta tai suoraan peliserveritoimikuntaan.

» Palautetta ja kysymyksiä voit lähettää peliserveritoimikunnalle sähköpostilla: peliserveri at virtualpilots.fi.

Viimeksi muokattu: 2016-03-23 06:46