» Palaute

Historiaprojekti
Katso lisätietoja historiaprojektin kuvaus -sivulta
  virtualpilots.fi
In English 
 | sunnuntai, 28.02.2021 
 Artikkelit» Kirjaudu sisään 

Kotisivu | Artikkelit | cons | urbanblitz09
TAPAHTUMA ON OHI - KIITOS OSALLISTUJILLE JA JÄRJESTÄJILLE!
 »  Kuvia albumissa

Yhteystiedot - Blitz staff

Sähköposti: blitz@virtualpilots.fi
Yleiset järjestelyt:
Sakari "Julle" Rantanen,
puh. 040-530 0001

Maksut: Olli "-ok-" Korhonen
Verkkovääpeli: Kotari / Lentolaivue 34

Edelliset tapahtumat - Previous cons

For preview sample of what to expect see previous Blitz (and other cons) reports at our Cons report pages

Blitz on Nekalassa, Tampereella:

Osoite: Koivistontie 41. Kuvan vasemmassa yläkulmassa Tampereen keskusta.

Sijainti kartalla.

Urban Blitz 2009

Tampere 5-8.2.2009

In English | Mikä Blitz? | Keskustelut | Paikka | Ohjelma | Hinta | Ilmoittautuminen | Muuta | Sponsorit ]

The famous Urban Blitz, the winter edition of the Nordic Euro Convention Mosquito Meeting. But with no mosquitoes - instead we have freezing winter mixed with hot sauna and loud dweebs. Get to meet the other dweebs of the skies and share your tactics and drinks!

The traditional 12th annual Blitz is arranged by Virtuaalilentäjät / Finnish Virtual Pilots Association. In the meeting you have a possibility to fly with the best, the ugliest and the most modest real-life fighter pilots and to join real-life activities with real-life people!

For further details in English please contact Blitz staff at: blitz@virtualpilots.fi

Take notice that Tampere is very easy to reach from abroad - you can get directly to Tampere by air from almost any location. Also Swedes have it easy, Tampere is just two hours drive or train trip away from west coast - not even that far if you come straight. Foreign participants can pay their participation fee in cash on the location.

See you all in Blitz'2009,
Yours sincerely,
Virtuaalilentäjät / Finnish Virtual Pilots Association

Mikä ihmeen Blitz...?

Urban Blitz on suomalaisten virtuaalilentäjien talvitapaaminen. Tapahtuman juuret juontavat Marauders-(nyk. Moosefly) laivueen järjestämiin talvisiin WarBirds-kokoontumisiin, jotka on sittemmin laajennettu koskemaan myös muita simulaattoreita lentäviä ilmailuveljiämme. Urban Blitz 2009:n järjestää Virtuaalilentäjät - Virtual Pilots ry. Lisätietoja aikaisemmista 'Blitzeistä' löytyy artikkelisivuilta: http://www.virtualpilots.fi/feature/cons/

Urban Blitz on avoin kaikille verkossa lentäville ilmataistelusimulaattoriharrastajille. Kyseessä on harrastajien vuoden kakkostapahtuma ja ohjelma on Mosquito Meetingiä löysempi. Älä missään nimessä missaa tätä nettilentäjien yhteistä talvista kokoontumista! Tapahtuman ohjelman kuuluu simulaattoriharrastajien perinteisiä iloitteluja, kuten lentopetroolinkäryistä tarinankerrontaa, perinteisen FlakPanzerOilin sekoittamista, yhteisiä lentoja, kilpailuja ja muuta ohjelmaa. Simulaattorien lentäminen yhdessä on myös tärkeä osa ilmailuhenkistä hauskanpitoamme.

Keskustelut

Tapahtuman virallinen keskusteluryhmä on Virtuaalilentäjät ry:n foorumin yleinen keskustelu -ryhmä.

Tapahtumapaikka

Suomi, Tampere.

Blitz'09 järjestetään Nekalassa sijaitsevassa Pirkanmiesten pirtissä, osoite Koivistontie 41 [kartta]
Paikka on varustettu kahdella erillisellä huoneella, keittiöllä ja saunalla.
Nettiyhteys on 4MB/512Mbit.

Lisätietoja: Blitz'09-paikka [Pirkanmiehet]

Linja-autojen aikataulut keskustasta:

Linja 12 KESKUSTORI - Hallila
Pysäkit keskustorilla ja Hämeenkadulla. Aikataulut ja Reittiopas

Lastaus, purkaminen ja parkkeeraus:

Ohje lisätään. Pihassa tilaa noin 30 autolle.

Lue ja tulosta saapumisohjeet etukäteen, älä soittele "miten Blitziin tullaan".

Muuta tärkeää Blitz-tietoa:

 • Blitzin rakentamisvaiheessa tarvitaan apua pöytien ja tuolien kuljetuksessa. Jos pääset tulemaan paikalle aamusta, niin tarvitsemme panostasi.
 • Pääsymaksu sisältää juomat. Muista kuitenkin: Blitz ei ole läträysviikonloppu.
 • Omat ruokailuvälineet mukaan.
 • Vierasesitelmien aikana koneiden on oltava äänettömiä. Veteraanivieraiden esitelmien aikana ei lennetä saati huudella radiossa.
 • Muista, että vieraat - veteraanit - tulevat tapaamaan meitä. He haluavat jutella nuorten kanssa, vaihtaa ajatuksia ja tutustua puuhaamme. Menkää rohkeasti juttelemaan, esittäytykää kohteliaasti ja teititelkää, ellei herra käske sinuttelemaan. Jos "sekaan" höökiminen arastuttaa, niin pyydä Blitz-järjestäjiä / yhdistyksen puuhamiehiä esittelemään. Jotkut herroista kokeilevat mielellään simulaattoreita, toiset eivät. Tarjoa lentomahdollisuutta mutta älä tuputa. Simulaattorilla lentäminen on täysin eri asia kuin oikealla lentokoneella, usein siis kannattaa laittaa kone valmiiksi ilmaan.

Tapahtuman ohjelmasisältöä:

Tapahtuman aikataulu:
Torstai:

Aamupäivä - ovet aukeavat (väkeä paikalla aamusta alkaen)

Perjantai:

- ohjelma tarkentuu myöhemmin

Lauantai:

15:00 - Virtuaalilentäjät - Virtual Pilots ry:n sääntömääräinen vuosikokous

Sunnuntai:

Lopettelu iltapäivän mittaan.

Ruuasta ja juomasta:

Lähtökohtana tarjoamme lähinnä yöpalaa, käristettävää makkaraa ja aamupalaa. Emme varsinaisesti lupaa tapahtumaan varsinaista ruokailua mutta lupaamme syöttää ihmiset niin hyvin kuin budjetti mahdollistaa. Ruuan määrä ja taso kasvaa kävijämäärän mukaan. Paikalla on keittiö mutta tarvitset omat ruokailuvälineet.

Riippuen simulaattorivalmistajien kiinnostuksesta käytettävissä tulee olemaan ilmaistunnuksia eri kaupallisiin online-simulaattoreihin. Mikäli tunnuksia saadaan (pyydetty on WarBirds, Aces High, World War II Online) voi niitä varata käyttöönsä paikan päällä, niin kauan kuin tunnuksia on vapaana.

Kaiken kaikkiaan noudatamme WarBirds-harrastajien perinteitä kaupunkihenkiseen malliin.

Myös muita ideoita otetaan vastaan, etenkin kun lupaatte itse järjestää ohjelmanumerot.

Hinta ja ilmoittautuminen:

ILMOITTAUTUMINEN ON PÄÄTTYNYT

Tapahtuman hinta: yhdistyksen jäsenet, nuoriso, ulkomaalaiset 55 euroa, muut 70 euroa.
Hintaan sisältyy tapahtumapaikan vuokra, pikkusyötävää, olutta, siideriä ja FlakPanzerOilia yms. Kutsu- ja kunniavierailta ei peritä maksua.
Tapahtuma on avoin ensi sijaisesti Virtuaalilentäjät ry:n jäsenille, maksullisen tunnuksen johonkin online-lentosimulaattoriin omaaville sekä aktiivisten, yleisesti tunnettujen laivueiden (esim. IL-2, EAW) jäsenille. Tapahtuma on tarkoitettu nettisotalentäjille ja osanottajien on oltava 18 vuotta täyttäneitä. Poikkeustapaukset ovat neuvoteltavissa. Yhdistyksen jäsenmaksun vuodelle 2009 on oltava maksettu ennen 15.1.2009 jäsenhinnan ja -aseman saadaksesi. Jäsenmaksun summa, tilinumero sun muut tiedot löytyvät täältä.

Yhdistys varaa oikeuden rajoittaa tarvittaessa osanottajien määrää. Yhdistyksen jäsenet ja lentolaivueiden jäsenet ovat etusijalla, muut ja myöhemmin ilmoittautuneet ovat varasijoilla. Ilmoitamme sähköpostitse jos ilmoittautumistasi ei voida hyväksyä ja palautamme osallistumismaksusi.

Maksu suoritetaan pankkisiirtona tilille Ålandsbanken 660100-1055102 / Virtuaalilentäjät ry. Pyydämme toimimaan mahdollisimman aikaisin. Mainitse tiedot-osiossa nimesi, handlesi ja Blitz-osallistumismaksu. Ilmoitathan myös, jos et pääse tulemaan.

Muistettavia asioita

 • Tapahtuman järjestäjä ei vakuuta osallistujia
 • Merkitse omaisuutesi tunnistettavalla tavalla
 • Tuo tietokoneesi, verkkokytkimesi, verkko- ja virtakaapelit mitä tarvitset. Ota myös muutama ylimääräinen kaapeli, joku unohtaa kuitenkin omansa.
 • Tuoppi/olutlasi/tai vastaava mukaan! Ja ruokailuvälineet.
 • Ota makuupussi ja makuualusta mukaan, lattiamajoitus!
 • Kuulosuojaimet helpottavat nukkumista kuorsaavien ihmisten seassa

Tulostettava muistilista matkaanlähtiessä muistettavista asioista tulee tähän myöhemmin:

KÄYTTÄYTYMISSÄÄNNÖT

 1. Käyttäydy kuin herrasmies
 2. Ota muut osallistujat huomioon
 3. Ei urheilua (painia, nahistelua, tmv) tapaamisessa
 4. Älä koske toisten osallistujien laitteisiin ilman omistajan lupaa
 5. Mitä rikot, sen maksat
 6. Siivoa jälkesi

Nämä säännöt on laadittu, jotta voisimme kaikki nauttia tapaamisesta. Tunnelman pilaamiseen ei tarvita kuin yksi huonosti käyttäytyvä henkilö - pidä huoli ettet juuri sinä satu olemaan se. Muista myös, että me kaikki emme ymmärrä hauskanpitoa samalla tavalla; juopottelu ja metelöinti voi olla joidenkin mielestä hauskaa, mutta Blitz ei ole oikea paikka sille. Muista myös, että käytöksesi toimii esimerkkinä nuorille henkilöille.

Alle 18-vuotiaat (Juniorit):

 • Kaikenlainen alkoholinkäyttö tapahtumassa kielletty
 • Tarvitset luvan vanhemmiltasi osallistuaksesi tapahtumaan
Haemme luonnollisesti tapahtumaan vapaaehtoisia vastaamaan erilaisista asioista. Mikäli olet valmis esimerkiksi tekemään tapahtuman kuluessa päivitettävää online-raporttia, kuvaamaan tapahtumaa videolle, toimimaan virallisena kuvaajana, kilpailujen vetäjänä jne - olisimme ERITTÄIN kiitollisia. Kantaisit tällöin oman kortesi yhteisen hauskanpidon kekoon.


Tilaisuuden sponsorit

Sonera
» Sonera

iEntertainment Network
» iEntertainment Network - WarBirds

Varaamme oikeuden mahdollisiin muutoksiin ilman ennakko-ilmoitusta.
The information on this page is subject to change without further notice. Virtual Pilots reserves all rights to change the pricing, programme and any other details as necessary.

Viimeksi muokattu: 2009-02-09 07:35